joi, 17 mai 2018

Mineral Expo Brașov 2018



Prin colaborarea dintre Mineral Expo - organizator cu tradiție de expoziții cu vânzare de bijuterii, cristale, fosile și geme și International Trade Center - punct de referință în găzduirea celor mai deosebite evenimente din Brașov, cu experiență de peste 20 de ani, în perioada 1-3 iunie 2018 o nouă ediție a evenimentului care aduce împreună iubitorii de pietre prețioase și semiprețioase, urmează să se desfășoare în intervalul orar 10.00 – 19.00.
Vă invităm să treceți pragul expoziției pentru a descoperi o lume minunată plină de strălucire, energie, originalitate și eleganță.
La aceasta ediție organizatorii au pregătit expuneri de cristale deosebite precum șiruri luminoase de acvamarin, seturi electrice din coral rosu, dar și eșantioane răcoroase din agat mușchi. Pe lângă acestea, vedeta evenimentul este puternicul, indestructibilul diamant prezent în coliere fine cu nuanțe de alb, negru, galben sau verde.
21 de expozanți, pietre prețioase și semiprețioase din cele mai îndepărtate locuri ale Pământului, informații inedite despre cristaloterapie, toate la Mineral Expo Brașov, eveniment cu intrare liberă!
___________________________________

MINERAL EXPO
Expoziții de cristale și bijuterii
www.mineralexpo.ro
mineralexpo@yahoo.com
0744-242.456.



Sursa informațiilor aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu