duminică, 12 noiembrie 2017

Expoziția ”Temple și sinagogi din România”





Avem privilegiul de a vă invita la un eveniment special, care se va derula cu sprijinul Guvernului României – Secretariatul de Stat pentru Culte: vernisajul expoziției ”Temple și sinagogi din România - patrimoniu evreiesc, național și universal”, urmat de un simpozionul ”Sinagoga – loc de rugăciune, învățătură și adunare”.

Manifestarea se înscrie într-o serie de acțiuni comune pe care F.C.E.R.-C.M. le realizează cu Patriarhia Română. Acest parteneriat a luat ființă la inițiativa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și a Dr. Aurel Vainer, Președintele F.C.E.R.-C.M.

Veți avea posibilitatea să vedeți fotografii deosebite cu unele dintre cele mai importante lăcașuri de cult iudaic din țara noastră. Sunt prezentate atât clădiri și elementele arhitectonice, dar și opere de artă precum picturi murale, vitralii, sculpturi în lemn și metal.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 14 – 24 noiembrie 2017, de luni până vineri, între orele 10:00 și 16:00 (ultima intrare fiind la ora 15:00).

Vom fi onorați dacă veți putea fi prezenți marți, 14 noiembrie 2017, ora 11.00, la Palatul Patriarhiei – Centrul de Conferințe (Aleea Dealul Mitropoliei Nr. 25, București).


Sursa informaţiilor: https://www.facebook.com/events/837300396448636/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu