marți, 23 mai 2017

Mineral Expo Braşov



Mineral Expo reprezinta mijlocul de exprimare a elegantei, a rafinamentului, a bunului gust în materie de cristale și pietre semiprețioase, fiind principalul organizator de evenimente specifice din România.
Între 2 și 4 iunie 2017 în International Trade Center din Brașov sunteți invitați să descoperiți o fascinantă lume a mineralelor. Bijuterii pentru zodii și chakre, cristale brute, șlefuite și rulate, recomandări pentru purificarea cristalelor, metode terapeutice, zodiacul cristalelor dar și întreaga gamă a pietrelor semiprețioase alături de coliere fabuloase din turmalina, încărcate de culoare și energii pozitive vor fi expuse în intervalul 10.00 – 18.00.
Adusa pentru prima oară în Europa din Sri Lanka de către marinarii olandezi, turmalina este folosita datorită proprietăților sale electrice dar și estetice fiind una dintre pietrele semiprețioase cele mai preferate de bijutieri.
Incursiunea fabuloasă într-o lume magnifica încărcată de strălucirea cristalelor nu se va reduce numai la admirarea unor superbe bijuterii ci și la achiziționarea acestora, Mineral Expo fiind o expoziție cu vânzare.
International Trade Center Brașov, 2-4 iunie 2017 orele 10.00-18.00
Mai multe informații pe: www.mineralexpo.ro
0744/242.456
https://www.facebook.com/mineralexpo


Sursa informaţiilor aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu