miercuri, 26 aprilie 2017

Expoziție temporară „Din lumea insectelor”



Vă așteptăm la Muzeul de Știintele Naturii! să vizitați noua noastră expoziție temporară „Din lumea insectelor”
Invităm publicul vizitator la o incursiune în vastul tărâm al acestor vieţuitoare care domină astăzi pe Terra (sunt cele mai numeroase şi mai diverse organisme care populează planeta noastră). Ele sunt atât de numeroase încât au reuşit să se adapteze la toate condiţiile de viaţă (există specii care trăiesc şi în extremul Nord şi Sud al globului; pot supravieţui temperaturilor foarte ridicate dar şi frigului).
Diversitatea lor mare – atât din punct de vedere al aspectului, cât şi din punct de vedere al coloritului şi dimensiunilor – impresionează ochiul nostru şi ne antrenează mintea în dorinţa de a descoperi cât mai multe lucruri despre această lume.
Insectele pot constitui şi un subiect de atracţie – de la simpla admirare a acestor vieţuitoare, până la cercetarea secretelor lor şi creşterea lor ca animale de companie.
Expoziţia noastră aduce în faţa vizitatorilor insecte exotice care impresionează prin dimensiunile lor mari şi prin aspectul lor deosebit. Printre speciile expuse se numără cei mai mari gândaci din lume: gândacul titan, gândacul lui Hercule; cosaşul gigant; insecte fantomă, etc.

Tarifele de vizitare:
Individual: 6,00 LEI
Elevi, studenti (grup şi individual): 1,50 LEI
Grupuri organizate (min. 10 persoane) şi pentru pensionari: 2,00 LEI


Sursa informaţiilor Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Ion Borcea" Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu