luni, 29 februarie 2016

Târgul meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari EDIŢIE SPECIALĂ DE MĂRŢIŞOR 29 februarie – 01 martie 2016



Târgul meşteşugarilor, manufacturierilor

şi artizanilor populari

EDIŢIE SPECIALĂ DE MĂRŢIŞOR

29 februarie – 01 martie 2016

Locaţia: Centrul municipiului Turda, zona pietonală


În perioada 29 februarie – 1 martie 2016, Primăria Municipiului Turda organizează o ediţie specială de Mărţişor a „Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari”, locaţia fiind zona pietonală din centrul municipiului.

Aşa cum v-am obişnuit, la evenimentul pe care îl găzduim periodic, participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.

Alături de mărţişoarele care vestesc sosirea primăverii, vă aşteptăm să regăsiţi produsele de apicultură, brânzeturi, turtă dulce, ulei de floarea soarelui presat la rece. Nu vor lipsi produsele de artizanat, florile şi aranjamentele florale.

Primăria Municipiului Turda are plăcerea de a vă invita să participaţi la Târgul organizat de Mărţişor, târg care sperăm să capteze interesul comunităţii turdene.

Mulţumim tuturor producătorilor şi partenerilor care ne sunt alături în organizarea târgului, exprimându-ne disponibilitatea de a colabora cu noi producători sau artizani dornici să păstreze tradiţiile locale. Pentru informaţii şi sugestii vă stăm cu plăcere la dispoziţie la nr. telefon/fax: 0264311630.
Sursa informaţiilor Primăria Municipiului Turda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu