sâmbătă, 4 iulie 2015

Castle Break Prin Banat



A doua zi de Castle Break- #VestulMulticultural se desfăşoară în 5 iulie, pe plaiurile bănăţene. Haideţi cu noi într-o excursie lejeră de duminică Prin Banat!

PROGRAM:

• Ora 9:00 - Întâlnire în Piaţa Traian
Începem ziua dis-de-dimineaţă, cu o plimbare prin Timişoara istorică, alături de Cladiu Preda - Historian & Tour Guide Timisoara.

• Ora 11:00 - Plecare spre Foeni
La Foeni vizităm conacul şi mausoleul familiei Mocioni de Foen. Povestea reşedinţei nobiliare pe larg, aici: http://prinbanat.ro/conacul-mocioni-din-foeni/


• Ora 14:00 - Plecare spre Hodoni
La Hodoni vom afla povestea Conacului Manaszy, de la istoria de altădată până la repunerea sa în valoare, direct de la gazdă. Detalii despre conac:http://www.conaculhodoni.ro/ro


• Încheiem excursia în jurul orei 17:00, când ne întoarcem în Timişoara, un pic obosiţi, dar cu sufletul mai bogat.

IMPORTANT DE ŞTIUT: Nu asigurăm transportul către Foeni şi Hodoni! Cu excepţia taxei de intrare de 8 lei la conacul din Hodoni, participarea la excursie este gratuită.

Pentru detalii suplimentare sau întrebări: 0721 532 454. Ca să ştim aproximativ câţi ne adunăm pentru excursia de duminică, avem rugămintea să trimiteţi un e-mail de confirmare (şi nr. exact de persoane participante) la adresa: contact@prinbanat.ro.

Acestea fiind spuse, ne vedem duminică dimineaţa, în Piaţa Traian!


Sursa informaţiilor: https://www.facebook.com/events/595691880534389/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu